• Eén van de vorige kunstreizen ging naar Bataviastad.
• Eén van de vorige kunstreizen ging naar Bataviastad. (Foto: Aangeleverd)

Kunstreizen van Kunstkring Capelle weer van start

  •   keer gelezen

CAPELLE • Na een onderbreking van twee jaar organiseert Kunstkring Capelle in 2022 weer kunstreizen, trips die gericht zijn op kunst en cultuur. 


De bestemmingen zijn aantrekkelijke tentoonstellingen of culturele activiteiten in Nederland of België. Voorwaarde is wel, dat de reis in één dag heen en terug kan worden gemaakt. Iedereen kan deelnemen aan deze reizen.

De afgelopen twee jaar zijn de kunstreizen niet doorgegaan door de Corona-crisis. Inmiddels heeft de Commissie Kunstreizen besloten om te proberen in oktober weer een kunstreis te organiseren. De kunstreis wordt altijd aangekondigd via een convocatie. In die convocatie staat de datum vermeld van de kunstreis, de bestemmingen, de inhoud van de tentoonstellingen, de prijs en belangrijke zaken als vertrektijd, opstapplaats en tijd van terugkomst. Het culturele aspect voert de boventoon maar de commissie vindt het eveneens belangrijk dat het een plezierig uitstapje is. De Kunstkring Capelle organiseert vier kunstreizen per jaar. Voor een indruk van die reizen, kijk op www.kunstkringcapelle.nl bij het onderdeel Activiteiten/Kunstreizen. Daar staan een aantal verslagen van eerder gehouden kunstreizen.

Iedereen die op de hoogte gehouden wil worden, kan mailen naar Jos Jacobs: kunstreizen@kpnmail.nl

Belangstellenden worden dan in het bestand opgenomen en krijgen de convocatie digitaal toegestuurd, een aantal weken voor de betreffende reis.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan