Foto:

Training ‘Krachtig presenteren en pitchen’ bij Capelle Doet

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op 4 en 11 april is er van 9:00 tot 13:00 uur een training voor mensen die willen leren om beter te presenteren. 


Presenteren doet vrijwel iedereen weleens. Als we ons moeten voorstellen aan anderen, in een sollicitatiegesprek kort onszelf zo goed mogelijk neerzetten, over een project vertellen aan een collega – of juist aan een grotere groep mensen. Deelnemers leren tijdens deze training indruk maken met een krachtig verhaal, een duidelijke opbouw en heldere boodschap. 

In deze uitgebreide training (twee aparte dagdelen), krijgen deelnemers alle ins en outs om een goede presentatie te geven. En dat begint al bij een belangrijk punt: de voorbereiding. Welk doel heb je voor ogen, hoe bouw je je verhaal op en hoe breng je er een logische structuur in aan? Natuurlijk is er vervolgens volop aandacht voor de verbale en non verbale aspecten (o.a. houding en stemgebruik); welke zijn er zoal en hoe kun je deze effectief inzetten zodat je boodschap goed overkomt? Ook krijgen cursisten inzicht in hoe zij een goede interactie met de toehoorders opbouwen. Geen presentatie zonder vragen tussendoor of na afloop. Je leert onderscheiden welk type vragen je kunt verwachten en hoe deze te beantwoorden. Zo geef jij voortaan een presentatie met impact.

Aanmelden: www.capelledoet.nl, kosten 15,00 euro.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan