Online adverteren bij Het Kontakt? Vraag naar alle mogelijkheden!
Online adverteren bij Het Kontakt? Vraag naar alle mogelijkheden! Foto: Kontakt Mediapartners
ingezonden mededeling

Online adverteren: jouw banner op HetKontakt.nl

28 mrt, 10:07 Algemeen 575 keer gelezen

Het regionale nieuws in de dertien papieren uitgaven van Het Kontakt wordt iedere week trouw door 350.000 huishoudens gelezen. Maar wist je dat het bereik online nog veel groter is dankzij de verschillende regionale nieuwswebsites? Dat is vast een interessant publiek voor jouw merk, bedrijf of product.

Met regionaal nieuws kom je direct in de huiskamer van de lezers. Dat kunnen de mensen bij Het Kontakt je zo vertellen. De uitgever achter de dertien lokale kranten, Kontakt Mediapartners, geeft jouw bedrijf of organisatie de mogelijkheid om via de computer, tablet of mobiele telefoon bij mensen thuis te komen. Door het plaatsen van banners op de diverse websites én apps van Het Kontakt kun je op een simpele en redelijk goedkope manier online adverteren.

Prima positie online
Een banner is eigenlijk niets meer dan een advertentie op een prominente plaats op een online medium. Je ziet ze bij Het Kontakt bovenaan de website of ergens tussen de redactionele artikelen. De voorkeur gaat tegenwoordig uit naar een bewegende banner; deze valt goed op tussen alle content op de website. Plaats zo’n fraai vormgegeven banner met een duidelijke call-to-action op een van de nieuwssites en lift mee op het grote bereik. Zo vergroot je je naamsbekendheid, stimuleer je je verkoop of geef je meer bekendheid aan jouw merken, bedrijven of producten. Hulp nodig bij de vormgeving van je banner? Dat kan Kontakt Mediapartners tevens voor je regelen. Een goed idee: herhaal je boodschap nog eens in de papieren krant. Crossmediaal adverteren is nu wel heel erg binnen handbereik. Dankzij de begeleiding van Kontakt Mediapartners.

Het Kontakt app
Wist je trouwens dat Het Kontakt ook via een eigen app te lezen is? Want naast de websites, die zowel op je computer als op je mobiele apparaten te bekijken zijn, bestaat er ook een app van Het Kontakt (beschikbaar voor Android en Apple). We hoeven je niet uit te leggen dat de app alleen gebruikt wordt door mensen die buitengewoon geïnteresseerd zijn in het lokale en regionale nieuws. Ze hebben de moeite gedaan om de app te downloaden en gebruiken deze ook regelmatig. Voor jou als adverteerder is het dan ook een interessante doelgroep. In deze app kun je namelijk ook banners plaatsen. Ook die online advertenties staan tussen de redactionele content. Een hoge attentiewaarde is gegarandeerd. Meer weten? De media-adviseurs van Kontakt Mediapartners vertellen het je graag.

Regio-voetbal.nl
Regio-Voetbal.nl is hét online platform voor voetballiefhebbers in de regio, in beheer bij Kontakt Mediapartners. Regio-Voetbal volgt de verrichtingen van circa 90 clubs in grofweg de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Bommelerwaard, Altena en de Krimpenerwaard. De eerste wedstrijdverslagen staan zaterdagavond al online en ook gedurende de week gaat het nieuws door. Regelmatig verrast Regio-Voetbal met primeurs uit het amateurvoetbal. Dat scoort! Met maar liefst 1,5 miljoen pageviews per maand is dit een aantrekkelijk podium voor jouw commerciële boodschap. Want ook op Regio-Voetbal.nl kun je banners plaatsen; zowel op de website als in de app (voor Android of Apple). Er zijn veel manieren om de doelgroep van Regio-Voetbal.nl te bereiken. Wil je bijvoorbeeld een heel voetbalseizoen adverteren op de site? Of bijzonder nieuws delen met de achterban van Regio-Voetbal.nl? Vraag bij Kontakt Mediapartners naar de mogelijkheden!

Bannering: een introductie
Om je te laten zien hoe makkelijk het is en dat het ook voor jouw organisatie of bedrijf kan werken, heeft Kontakt Mediapartners een speciale introductie-aanbieding in het leven geroepen. Je krijgt maar liefst 100.000 vertoningen van jouw banner voor de speciale introductieprijs van € 100,-. Nu meteen profiteren van het grote online bereik? Neem contact op met Kontakt Mediapartners.

Online zichtbaar zijn?
Wil je je eerste stappen zetten op het gebied van online advertising? Of heb je advies nodig over het plaatsen van banners op de diverse websites en apps van Het Kontakt? De media-adviseurs van Kontakt Mediapartners staan voor je klaar. Bekijk de website via kontaktmediapartners.nl of neem direct contact op via info@kmp.nl. Je kunt ook bellen: 0183 – 583 200.

Sandra de Leeuw

Redacteur-coördinator Kontakt Mediapartners (special products, magazines)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30
Afbeelding
Column - Ronde van West is een Capels begrip Algemeen 10 aug, 16:00
Afbeelding
‘Skate Fever is een plek voor jong en oud’ Algemeen 10 aug, 13:30
Afbeelding
Oekraïense kunstexpositie in Rivium geopend Algemeen 10 aug, 11:30
Afbeelding
Judith Kraak: Passie voor bijen en natuur Algemeen 10 aug, 09:15