Foto: Aangeleverd

Kledingactie voor schoolkinderen in Oeganda

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op 9 april is er bij verschillende kerken in Capelle aan den IJssel een actiedag van Sam’s Kledingactie voor schoolkinderen in Oeganda.


Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Dit voorjaar is er nogmaals gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer corona voorbij is, weer terug naar school kunnen.
De actiedag wordt niet alleen in Capelle aan den IJssel georganiseerd, maar ook in nabije gemeenten zoals Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk.

Op zaterdag 9 april aanstaande kunnen Capellenaren op diverse locaties in Capelle aan den IJssel kleding en schoenen -die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt- inleveren.

De inleverpunten zijn: de Ontmoetingskerk aan de Zevensprong 4, de Hoeksteen, Rivierweg 15, (11:00-12:30 uur), de Oosterkerk, De Vallei 2, (10:00-12:00 uur), de Schenkelkerk, Bermweg 29, (10:00-12:00 uur), de Hervormde Dorpskerk, Kerklaan 2, (10:00-12:00 uur) en de St. Paulus’ Bekeringkerk, Merellaan 352, (10:00-12:00 uur).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan