Foto:

Soep voor Voedselbank Capelle

  •   keer gelezen

CAPELLE • Een kom lekkere soep eten en er een weggeven aan iemand in Capelle die daar geen geld voor heeft; dat kan nu met Soupalicious. Met elke kom soep die klanten kopen bij de Albert Heijn in Capelle aan den IJssel, wordt automatisch ook een kom aan de voedselbank in Capelle gedoneerd.


Albert Heijn verkoopt nu drie soepen van Soupalicious dus het steunen van de voedselbank was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast wordt voedselverspilling tegengegaan. Alle soepen voor de voedselbank worden voor 100 procent gemaakt met goede restgroenten uit de snijderij van Albert Heijn. Deze groenten zouden anders worden weggegooid. 

Soupalicious-directeur Milco Aarts is blij met de samenwerking met de grootgrutter en de voedselbank. “Doordat we in de supermarkt liggen kan iedereen een plaatsgenoot helpen: we verwachten dat dit minimaal 160 kommen soep per jaar gaat opleveren voor de Capelle aan den IJssel voedselbank. En helpen is makkelijk, want de soepen zijn heerlijk. Goed doen smaakte nog nooit zo lekker!”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten