• Mariska den Ouden in de nieuwe kapsalon.
• Mariska den Ouden in de nieuwe kapsalon. Foto: Huub Lakerveld

Mariska O Beauty World bij De Terp breidt flink uit

26 jan, 18:30 Algemeen 395 keer gelezen

CAPELLE • Van twee behandelruimtes toen Mariska O. Beauty World neerstreek bij De Terp tot vijftien salons nu; het schoonheidscentrum naast het metrostation heeft een flinke metamorfose ondergaan. Ook is er een testcentrum aan verbonden, waar mensen onder meer kunnen testen voor toegang en reiscertificaten. Wim den Ouden geeft een rondleiding door het familiebedrijf en legt uit wat er allemaal mogelijk is.

Een nieuwe kapsalon, een vernieuwde wachtruimte en nagelstudio; bijna alles is afgerond in het pand na een grondige herindeling en uitbreiding. Over enkele weken zullen ook de laatste werkzaamheden afgerond zijn. De bestaande ruimtes zijn daarnaast opnieuw vormgegeven. 

Met verschillende lockdowns was het een lastige tijd voor de schoonheidssector, maar Den Ouden wed expres op meerdere paarden. “Dankzij het corona testcentrum en laboratorium hebben wij de zaak kunnen redden en herstellen. Het hoort ook bij het ineensmelten van medische faciliteiten en ‘beauty’, wat je ook bij veel grote bedrijven ziet. Op de lange termijn kunnen wij eventueel dat gedeelte gebruiken om voormalige coronapatiënten te helpen. Maar de hoofdmoot blijft de populaire behandelingen van huidverzorging, laser ontharen, bevriezen van overtollig vet, het bouwen van spiermassa met behulp van apparatuur en huidbehandelingen met alles wat daarbij komt kijken. Binnen Zuid-Holland hebben wij nu het grootste aanbod van behandelingen en apparatuur.”


Het aantal verschillende behandelingen, kamers en medewerkers maken volgens Den Ouden de prijzen bij Mariska O. Beauty World aantrekkelijker voor klanten. “Dat kan alleen als je volume kan draaien.” Daarnaast wil Den Ouden gratis proefbehandeling aanbieden aan mensen die al een behandeling gepland hebben, ter kennismaking. “Het werkt net als bij een restaurant; als je er lekker hebt gegeten, kom je telkens terug. Wij kijken dan ook breder dan Capelle alleen. Wij hebben nu een leuke ploeg hier werken, waarmee we het werk willen opvangen nu alles weer gaat draaien na de lockdown.”

Huub Lakerveld

Redactiecoördinator Het Kontakt - IJssel en Lekstreek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Aquabubbel tijdens recreatief zwemmen Algemeen 12 aug, 13:10
Afbeelding
Vaccinatielocatie IJsselland sluit deuren Algemeen 12 aug, 09:36
Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 12 aug, 09:15
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10