Afbeelding
Foto: De Gitaaracademie

Gitaar- en ukelelecursussen starten in februari

21 jan, 11:30 Algemeen 279 keer gelezen

CAPELLE • De Gitaaracademie is heropend, en daarom starten de wintercursussen gitaar- en ukelele op 3 februari.

De Gitaaracademie cursussen gaan weer fysiek van start, voor iedereen die deze winter nog graag gitaar of ukelele wil leren spelen samen met andere cursisten in kleine groepjes. De Gitaaracademie verzorgt complete basiscursussen en de docenten leren de deelnemers alle basisprincipes voor gitaar of ukelele.

In tien (gitaar) of vijf (ukelele) lessen is het al mogelijk snel liedjes te spelen. Iedereen is beginner, zodat cursisten op hetzelfde niveau beginnen. De gitaarcursus is een kennismaking met alle technieken op de akoestisch gitaar, notenschrift, akkoordenspel, melodiespel en de juiste houding met behulp van het cursusboek vol muziek. Er zijn maximaal acht deelnemers per cursus en de lessen worden verzorgd door docent Fillipos Glivanos. De academie geeft corona-verantwoorde lessen. 

Het grappige instrument ukelele verovert al wereldwijd vele muzikale harten. Docent Fillipos is een rasmuzikant in hart en nieren. Al snel leren deelnemers akkoorden spelen en de basis van het strummen en tokkelen via leuke songs. 

Voor het aanmelden geldt: vol is vol. De basiscursus gitaar start op 3 februari om 20:40 uur en kost 184,75 euro. De ukelelecursus start 3 februari om 20:00 uur en kost 94,50 euro. Beide cursussen zijn op de Goudenregenstraat 45 in Capelle aan den IJssel. Inschrijving via de site www.degitaaracademie.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Aquabubbel tijdens recreatief zwemmen Algemeen 12 aug, 13:10
Afbeelding
Vaccinatielocatie IJsselland sluit deuren Algemeen 12 aug, 09:36
Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 12 aug, 09:15
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10