Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Lunch en ontbijt bestellen in Capelle aan den IJssel op nieuw platform Lunch.nl

  •   keer gelezen

Vanaf vandaag is het mogelijk om een gezonde lunch te bestellen via Lunch.nl in Capelle aan den IJssel. Het platform wil bedrijven in de omgeving Capelle helpen om gezonde belegde broodjes te bestellen voor op kantoor. Naast broodjes is het ook mogelijk om wraps, salades, sapjes, fruit en ontbijt te laten bezorgen.


Met deze nieuwe stap wil Lunch.nl een gezonde lunch flexibel in de regio aanbieden en voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar maken. De cateraar is in staat om binnen twee uur een dagverse lunch, salade, ontbijt, high tea, brunch of traktaties te leveren. 

Voordelen van lunch online bezorgen
Lunch bestellen Capelle aan den IJssel combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale cateraar. Het bestellen van een (zakelijke) lunch is meestal een ‘low interest’ activiteit maar biedt ook kansen. Denk eens aan werknemers op een positieve manier aan je binden en de productiviteit verbeteren door lekker en gezond eten. Ook het belonen van een teamprestatie op het werk kun je op deze manier effectief vormgeven. Door de lokale aanwezigheid is het logistiek mogelijk om binnen twee uur alles vers te bezorgen. Uiteraard kun je ook vooruit te bestellen en zelf je bezorg datum en tijdstip kiezen, ideaal om eenvoudig een vergadering te plannen of iemand te verrassen met een heerlijk ontbijtje. 

Regionaal gestart in de omgeving van Capelle 
De cateraar is nu ook regionaal gestart in de plaatsen Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel waarbij er vorig jaar al eerder was gestart in Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht. Lunch.nl heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te realiseren voor bezorging van lunch en ontbijt.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten