Foto: nl.123rf.com

Workshop ‘beats maken’ bij poppodium CAPSLOC

  •   keer gelezen

CAPELLE • Aanstaande rappers en liefhebbers van hiphop kunnen zich aanmelden voor de workshop ‘beats maken’, gehouden bij CAPSLOC op vrijdag 11 februari. 


Aran Abe (aka Yellow) en Sander Heideveld (aka Fabio Andres) laten in deze workshop zien hoe je een vette hiphop beat componeert en arrangeert met Ableton. Ook ritmisch rapvocalen componeren komt aan bod.

Beide muzikanten studeerden pasgeleden af in muziekproductie aan het Albeda College in Rhoon, waar ze hun talenten voor het schrijven en produceren van hiphop tracks en het je-longen-uit-je-lijf rappen hebben ontdekt. De workshop is dus ook een uitgelezen kans om alles te vragen over deze opleiding. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Aran is rapper, zanger, songwriter, mixing engineer en producer in het gebied van hiphop, spokenword en electronic music. Sander is producer, DJ, zanger, songwriter en mixing engineer in het gebied van house, dance & electronic music.

De workshop duurt van 15:30 tot 16:30 uur en de toegang is 2,50 euro. Er is beperkt plaats. Bij dit evenement wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd. Aanmelden via www.capsloc.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten