Foto: Stockfoto 123RF

Boosterprikken voor medewerkers en hulpdiensten in IJsselland Ziekenhuis

  •   keer gelezen

CAPELLE • In het IJsselland Ziekenhuis zijn dinsdag 4 januari ongeveer 625 boosterprikken gezet bij gezinsleden en huisgenoten van medewerkers en bij medewerkers die eerder nog niet in aanmerking kwamen. Dat laat het ziekenhuis weten op diens sociale mediakanalen.


Daarnaast worden medewerkers van de politie en brandweer van de gemeenten Capelle en Krimpen aan den IJssel in het ziekenhuis geboosterd. “Zij staan voor de publieke zaak en verdienen alle steun. Hun rol is wezenlijk voor het functioneren van onze maatschappij en de veiligheid”, aldus bestuurder Albert van Wijk. 

Dinsdag was de eerste dag van drie vaccinatiedagen. Van Wijk: “We vinden het van groot belang dat iedereen die dat wil zo snel mogelijk gevaccineerd kan worden. Door ook gezinsleden en huisgenoten van onze medewerkers de booster aan te bieden, kunnen we onze collega’s nog meer bescherming geven en proberen te voorkomen dat zij ziek worden. In overleg met de GGD hebben we als ziekenhuis de mogelijkheid gekregen om deze boostervaccinaties binnen ons ziekenhuis op drie dagen te organiseren en aan te bieden”. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten