Foto: nl.123rf.com

De Ontbijtbazen zetten ondernemersontbijt Capelle voort

  •   keer gelezen

CAPELLE • Onlangs werd bekend dat ondernemersvereniging ZZP Capelle wordt opgeheven. Een activiteit die door de jaren heen steeds op belangstelling kon rekenen was het maandelijks ondernemersontbijt.


Oud-voorzitter van het ontbijt Sandra Langenberg en vaste deelnemer Jet Nijhuis besloten het ontbijt op eigen initiatief voort te zetten. Als ‘De Ontbijtbazen’ organiseren zij vanaf februari 2022 het ontbijt iedere eerste woensdag van de maand op de bekende locatie Brownies & Downies aan het Stadsplein 39. Deze geweldige ontbijtplek heeft zijn succes inmiddels ruimschoots bewezen.

De Ontbijtbazen willen ondernemers op een laagdrempelige en ontspannen manier met elkaar verbinden. Het gaat daarbij niet alleen om je business – wat je doet – maar ook wie je bent. Sparren, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren zorgt voor verbinding.

Naast de mogelijkheid voor deelnemers hun eigen bedrijf kort te presenteren, krijgt maandelijks één deelnemer 10 minuten extra ‘podiumtijd’. Dit biedt plek voor gerichte hulpvragen, presentaties van specifiek aanbod of praktische tips & tops vanuit de eigen expertise. Steeds krijgt een andere ondernemer deze extra tijd toebedeeld.

Het minimumaantal deelnemers is zes, het maximum wordt gesteld op twaalf. Dit waarborgt kleinschaligheid en voldoende onderlinge aandacht.

Aanmelden voor het ontbijt kan uitsluitend via mail naar: info@deontbijtbazen.nl. Bij beschikbaarheid wordt de deelname bevestigd. Zonder bevestiging rekent de organisatie niet op de betreffende deelnemer; diens naam komt dan op een reservelijst.

https://www.facebook.com/deontbijtbazen/

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten