<p>&bull; Logo Lief & Leedstraatje.</p>

• Logo Lief & Leedstraatje.

(Foto: Aangeleverd)

Lief & Leedstraatje komt naar Oostgaarde

  •   keer gelezen

CAPELLE • Na Middelwatering krijgt nu ook Oostgaarde een Lief & Leedstraatje. Buurtbewoners kunnen via het Lief & Leedpotje elkaar een cadeautje geven, een hart onder de riem steken of iets leuks organiseren.


“Beter een goede buur, dan een verre vriend,” zei Wethouder Ans Hartnagel terecht tijdens de opening van het Lief & Leedstraatje in Middelwatering. Een kaartje voor de jarige, een bosje bloemen voor een zieke of een aardigheidje kopen voor iemand die dat nodig heeft? Het kan allemaal.  

Na een groot succes in het Reviusrondeel komen er in de wijk Oostgaarde binnenkort ook Lief & Leedstraatjes. Dit project is bedoeld om bewoners van Oostgaarde te steunen, bedanken of feliciteren. De bewoners van Oostgaarde zijn al erg betrokken, en dit project zorgt voor nog meer verbinding.


Ieder Lief & Leedstraatje krijgt een geldpotje. In dat potje zit een bedrag waarmee bewoners iets kunnen betekenen voor buren.

Voor bewoners van Oostgaarde die meer willen weten, is er op 16 december 2021 om 11.30 uur in Huis van de Wijk Oostgaarde (Linie 5) een informatiebijeenkomst. Aanmelden kan via swto@welzijncapelle.nu.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan