• 'Every Deli' in Koperwiek officieel geopend.
• 'Every Deli' in Koperwiek officieel geopend. (Foto: Vincent van Dordrecht)

‘Every Deli’ versstraat Koperwiek officieel geopend

  •   keer gelezen

CAPELLE • Voor elk wat wils en van alle gemakken voorzien. Dat is Every.Deli, het nieuwste versstraat concept in De Koperwiek. Onder het toeziend oog van een select gezelschap aan genodigden is afgelopen vrijdagochtend door wethouder Harriët Westerdijk en Pieter Polman (Managing Director Wereldhave Nederland) samen met de ondernemers uit de versstraat de Every.Deli officieel geopend. 


De Every.Deli is een beleving aan lokale versproducten in één straat uitgerust met diverse plekken om rustig te kunnen zitten. Het heeft als doel om het centrum op de behoeften van de hedendaagse consument te laten aansluiten. Met de uitbreiding van het geclusterde dagelijks aanbod, in een modern vormgegeven versstraat, wordt het centrum op het gebied van vers en boodschappen een toonaangevende plek voor een breed verzorgingsgebied. 

De meest recente winkel die geopend is in deze versstraat is de HEMA, inclusief restaurant. Overige lokale verswinkels in de Every.Deli zijn de poelier, de viswinkel, de bakker, een kaas en notenwinkel en een bloemist. Het geheel wordt aangevuld met een Jumbo supermarkt en de Ekoplaza.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan