Radiomaker Jan van Dam in de studio.
Radiomaker Jan van Dam in de studio. (Foto: Jan van Dam)

IJsselstreekradio trakteert op kerstpakketten

  •   keer gelezen

CAPELLE/REGIO •  Dankzij het internet is het tegenwoordig een koud kunstje om met iedereen, waar ook ter wereld in contact komen. Het wereldwijde web heeft de grenzen doen vervagen en de mogelijkheden om aan informatie te komen lijken haast onbeperkt.


Ook de medewerkers van IJsselstreekradio hebben er voor gekozen om te gaan zenden via het internet. Hoewel de uitzendingen dus overal ter wereld beluisterd kunnen worden, richt het radiostation zich bewust op de inwoners van de vier IJsselgemeenten: Capelle, Krimpen, Nieuwerkerk en Ouderkerk.

Jan van Dam, de initiatiefnemer van dit project, is geen onbekende voor de regionale radioluisteraars, in het verleden was hij ook al één van de oprichters van “radiopiraat” Radio Capelle.

Met de kerst vorig jaar is IJsselstreekradio weer gestart met de uitzendingen, met daarin het nieuws uit de IJsselstreek, het lokale weerbericht, een gevarieerde muziekmix en ook het nieuws uit de wereld komt voorbij.

Na de start alweer bijna een jaar geleden weten veel luisteraars het radiostation te vinden; reden voor een feestje. En dus geeft IJsselstreekradio deze feestmaand kerstpakketten weg. Op www.ijsselstreekradio.nl is onder het kopje nieuws ergens een foto van het kerstpakket te vinden. De eerste die meldt (via info@ijsslstreekradio.nl) in welk nieuwsbericht het kerstpakket staat, krijgt dit kerstpakket.

Zoeken en luisteren kan via www.ijssselstreekradio.nl.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan