Foto: 123rf.com

Kerstactie Vrienden van Hospice IJsselOever

  •   keer gelezen

CAPELLE • Samen met Van der Dussen Groencentrum hebben de vrienden van Hospice IJsselOever een kerstactie opgezet. Bij de aankoop van een kerstboom, kerststukken of andere kerstaankleding betaalt men met tegoedbonnen die worden besteld op de site van het hospice. Een deel van het aankoopbedrag wordt door van der Dussen Groencentrum cadeau gegeven aan het hospice IJsselOever.


Juist nu in coronatijd is het gezellig aankleden van het huis een van de lichtpuntjes waar mensen naar uit kunnen kijken. Deze actie helpt met het voorbereiden van een mooi aangekleed huis, klaar voor de decembermaand, en biedt de vrijwilligers van het Hospice IJsselOever weer extra financiële mogelijkheden. De zorg van het team is erop gericht het lijden te verlichten en het leven waarde en kwaliteit te geven.

Hospice IJsselOever is een huis van warmte en aandacht waar het draait om ondersteuning in de laatste levensfase. De bewoner bepaalt, ook en juist in diens laatste levensfase. 

Bestellen kan op de website www.hospiceijsseloever.nl. Hier staat een link naar de kerstactie waarop de bestelling ingevuld en afgerekend kan worden. Na bestelling kunnen de tegoedbonnen worden gebruikt bij aankopen bij Van der Dussen Groencentrum.

De actie loopt tot en met 31 december.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan