Foto: Aangeleverd

De Zellingen Ontmoeting blijft geopend

  •   keer gelezen

CAPELLE • Ouderen en senioren die behoefte hebben aan een gesprek of andere activiteiten kunnen, ondanks aagescherpte maatregelen, nog steeds terecht bij De Zellingen Ontmoeting.


De locaties van De Zellingen Dagactiviteiten en Ontmoeting volgen hun gewone programma en respecteren hierbij alle coronamaatregelen. De organisatie handhaaft de RIVM richtlijnen en is er extra aandacht voor 1,5 meter afstand, hygiëne en preventie. Van tevoren aanmelden is verplicht.

De ontmoetingslocaties Beemsterhoek, Bazuin en Baronie kijken uit naar een gezellig winterprogramma, met Kerstactiviteiten. Een programma met inmiddels bekende activiteiten als spelmiddag, bewegen, praatgroep, ontmoeting, koersbal, een lunch of een warme maaltijd. We kijken graag samen met onze professionals naar wat wel mogelijk is voor u. 

Voor meer informatie of aanmelden, De Zellingen Ontmoeting 06–82064644 (Beemsterhoek), 06–33040886 (Baronie), 010-2646531 (Bazuin) of via openinloop@zellingen.nl. De activiteiten zijn ook te vinden op www.zellingen.nl of www.watisertedoenincapelle.nl.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan