Afbeelding

Van Herk Makelaardij wint Nationale Makelaar Award

12 nov, 16:41 Algemeen 118 keer gelezen

REGIO • De vele lokale vestigingen maken Van Herk makelaardij tot een bekende makelaar in de regio. Vanuit die basis heeft het team de ambitie om in de makelaardij de beste van Nederland te zijn. Donderdag werd dat tijdens de Nationale Makelaar Awards een feit. Genomineerd in twee categorieën won Van Herk Makelaardij in de categorie ‘Beste grown-up’.

De Nationale Makelaar Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Voor vijf categorieën zijn criteria opgesteld waar de deelnemende makelaars aan moeten voldoen. Doel is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de branche. Dat is ook precies de reden waarom Dick Stofberg - directeur Van Herk Makelaardij - zijn bedrijfsverhaal inzond: “Wij zijn een competitief ingestelde makelaar en willen ons graag meten met andere makelaars.”

Beste grown-up
De prijsuitreiking vond plaats tijdens het online-evenement Makelmania, zodat ook Van Herk-medewerkers de prijsuitreiking op een veilige manier konden bijwonen. Juryvoorzitter Onno Dwars overhandigde de awards op evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht.

Daar was Dick Stofberg namens zijn winnende makelaarsteam aanwezig: “Het was al een eer om genomineerd te zijn voor zowel beste service als beste grown-up. Bijzonder trots ben ik op ons team voor het winnen van juist deze award. Dankzij jarenlange inzet hebben we onszelf bewezen als beste grown-up!”

Doorslaggevend
De jury keek naar meetbare successen op aspecten zoals klantloyaliteit, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Als grown-up ligt de focus volgens Dick Stofberg bij de makelaars van Van Herk al 50 jaar op de toekomst van klanten:

“Dan is het de kunst om van iedere klant een ambassadeur te maken. Wij inspireren al onze medewerkers om elk aspect van de dienstverlening af te stemmen op de persoonlijke klantbeleving. Door naar klanten te luisteren, feedback te vragen en onze werkwijze daar volledig op in te richten.”

Het aantoonbaar waarmaken van die klantgerichtheid gaf voor de jury de doorslag.

FD Gazelle
Eerder dit jaar mocht het kantoor al de FD Gazelle in ontvangst nemen. Stofberg: “Voor het derde jaar op rij een kroon op de winnaarsmentaliteit. En dat in een hectische tijd én het jubileumjaar van deze ware grown-up, gevestigd in 1971.”

Meer informatie: www.vanherk.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Inschrijven Ronde van West nog steeds mogelijk Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Repeteren voor swingende sing-in Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Expositie Oekraïense kunstenares Marina Yasinevich in Rivium Kiosk Algemeen 7 aug, 12:00
Afbeelding
Watervallei niet drooggelegd; jonge bomen krijgen extra water Algemeen 5 aug, 16:00
Afbeelding
Steeds meer minibiebs in Capels straatbeeld Algemeen 5 aug, 13:30
Afbeelding
Leverancier van Havensteder getroffen door cyberaanval Algemeen 5 aug, 11:00
Afbeelding
Duo-fiets van de Roo onthuld Algemeen 5 aug, 09:15
Afbeelding
Goud voor Oud in de Rozenburcht Algemeen 4 aug, 17:05