Foto: Stockfoto

Fractievoorzitter Holkamp (D66) stopt per direct

  •   keer gelezen

CAPELLE • De fractievoorzitter van de D66 Capelle, Pieter Holkamp, zal zijn functie met onmiddellijke ingang neerleggen. Hij wil ruimte maken voor zijn opvolger Zinho Schelkers, die ook lijsttrekker is voor D66 Capelle bij de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2022. 


Pieter Holkamp zegt daarover: “Het is nu nog 4 maanden tot aan de gemeenteraadsverkiezingen. Daarmee is het moment is gekomen om meer taken over te dragen aan mijn opvolger. Ik wens hem daarbij veel succes”.

Na meer dan 8 jaar fractievoorzitter te zijn geweest zal Pieter Holkamp de periode tot de gemeenteraadsverkiezingen volmaken als raadslid. Zinho Schelkers is nu bijna 3 jaar lid van de gemeenteraad en eerder dit jaar door de leden tot lijsttrekker verkozen voor de gemeenteraadsverkiezingen. 

Zinho Schelkers over deze wissel: “Pieter heeft D66 jarenlang op integere wijze geleid met veel mooie resultaten. Ik kijk er naar uit om als fractievoorzitter deze lijn door te trekken met hopelijk nog meer goede resultaten voor de Capellenaar. Deze wissel van fractievoorzitters geeft de mogelijkheid om het werk van de fractie en de campagneactiviteiten goed op elkaar af te stemmen”.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan