Sasha Witteveen.
Sasha Witteveen. (Foto: www.marcoborggreve.com)

Lunchconcert met jonge toptalenten

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op donderdag 18 november organiseert de Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering een lunchconcert in het Isala Theater van 12:45 tot 13:30 uur met twee jonge toptalenten, beiden winnaar van het Prinses Christina Concours: Sasha Witteveen (contrabas) en Jorian van Nee (piano). Zij hebben al flink furore gemaakt tijdens concerten en op belangrijke festivals en ze waren diverse keren te horen op de radio en te zien op de televisie, onder meer bij Podium Witteman. 


Saskia is onlangs in het nieuws geweest doordat haar inzamelingsactie voor de aanschaf van een nieuwe contrabas gelukt was. Op het lunchconcert zal zij graag laten horen hoe mooi haar nieuwe instrument klinkt, dat speciaal voor haar gebouwd is in Italië door Sergio Scaramelli. Jorian speelt op de vleugel van het Isala Theater, maar heeft thuis een Bechsteinvleugel die hem ter beschikking is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Kaarten kosten drie euro (inclusief koffie/thee) en zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Isala Theater en via www.isalatheater.nl. Coronatoegangsbewijs is verplicht. 

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan