Foto: Stockfoto

Animatieprojector SensiView op OK IJsselland Ziekenhuis

  •   keer gelezen

CAPELLE • Het IJsselland Ziekenhuis heeft SensiView in gebruik genomen op de operatiekamers. Dit animatieprogramma maakt projecties van afbeeldingen mogelijk, die zorgen voor afleiding en ontspanning voor en na operaties.


Een operatie is en blijft spannend, voor kinderen en ouders. Wat gaat er gebeuren? Zal alles goed gaan? Stress kan een probleem zijn. Om rust en ontspanning op het OK-complex te creëren, was het de wens van de OK om hier een animatieprojectie te installeren. Met het bewegende beeld wil het ziekenhuis vrolijkheid en ontspanning brengen bij de jonge patiënten en hun naasten.

De SensiView is een mobiele beleef-unit voor projecties op het plafond of de wand. Door middel van kamervullende projecties met herkenbare beelden, geluiden en filmpjes worden de kinderen afgeleid, waardoor er 100 procent gemoedsrust en ontspanning van het te opereren kind ontstaat. 

Stichting Pallieter heeft er voor gezorgd dat dit mooie apparaat voor op de OK van het ziekenhuis aangeschaft kon worden en het ziekenhuis is er blij mee. Het ziekenhuis spreekt van “een mooie vervolgstap naar een kindvriendelijke uitstraling in het IJsselland Ziekenhuis”.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten