Foto: Stockfoto

Capelse hypnotiseur Menno Bandini tegenover oude meester

  •   keer gelezen

CAPELLE • De Capelse mentalist en hypnotiseur Menno Bandini staat binnenkort tegenover zijn oude mentor Rasti Rostelli.


Die laatste doet een ‘comeback tour’, en zo staan voor het eerst in de geschiedenis twee hypnotiseurs tegelijk op het podium in Nederland. Rasta Rostelli gaat na lange tijd weer op tournee in Nederland en hij heeft Menno Bandini gevraagd om het voorprogramma te verzorgen. Deze tour begint op 23 oktober.

Menno Bandini accepteert de uitdaging en zegt er na anderhalf jaar training klaar voor te zijn. “De leerling tegenover de meester, het lijkt wel een film”, vindt hij.

Tijdens de shows worden mensen uit het publiek gehypnotiseerd door twee hypnotiseurs en dat is een unicum. Dat is normaal niet nodig, maar omdat het om een duel gaat en er verschillende acts worden gedaan, mag het publiek door middel van applaudisseren bepalen wie het duel gewonnen heeft.

Rasti Rostelli (Oranjestad,1955) is de bekendste Hypnotiseur die Nederland ooit gekend heeft. Met meer dan 250 hypnose shows per jaar, een eigen TV show bij Veronica en inmiddels meer dan 40 jaar ervaring, is Rasti Rostelli met recht een autoriteit in zijn vakgebied te noemen.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979) begon zijn carrière ooit met mentalisme en het geven van straathypnoses en werd in 2020 in de media geïntroduceerd als de Spotify Hypnotiseur, welke mensen in slaap praat.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten