Foto: Stockfoto 123RF

Wijktafel in Middelwatering kent herstart

  •   keer gelezen

CAPELLE • De Wijktafel, het wekelijkse spreekuur in Huis van de Wijk Middelwatering, is weer van start gegaan. 


Bewoners van Middelwatering kunnen bij dit spreekuur terecht met vragen over wonen, opvoeding of welzijn. Bij de Wijktafel zijn medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Havensteder en Welzijn Capelle aanwezig. De bedoeling van dit spreekuur is snellere antwoorden geven op vragen van bewoners. 

Fleur Mastik, Zoë Jansen en Wesley Rotteveel verwelkomen de wijkbewoners bij het spreekuur. Fleur is jeugd- en gezinscoach bij het CJG en kan helpen bij vragen van ouders over opvoeding. Wesley, sociaal wijkbeheerder bij Havensteder, helpt als mensen iets willen veranderen in hun woonomgeving. Of als ze een leuk idee hebben om Middelwatering een nog fijnere wijk te maken. Bij buurtcoach Zoë van Welzijn Capelle kunnen bewoners terecht met een vraag voor het sociaal wijkteam. Zij kan ook helpen bij het realiseren van bewonersinitiatieven via Maak Capelle.

De Wijktafel is elke maandag van 8.30 - 9.30 uur in het Huis van de Wijk Middelwatering (Reigerlaan 66). Alle bewoners van Middelwatering zijn van harte uitgenodigd om eens langs te lopen.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten