Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Dit moet je weten over het huren van een kantoor in Rotterdam

  •   keer gelezen

Kantoorruimte huren in het bruisende en internationale Rotterdam kan een goed idee zijn als je net je eigen bedrijf begonnen bent en zelf in Capelle woont. 


Deze havenstad staat bekend om zijn innovatieve architectuur, wat komt doordat de historische binnenstad in 1940 gedeeltelijk werd verwoest door een Duits bombardement en dus moest worden herbouwd. Daarom staat deze stad vol met ontwikkeling en moderne gebouwen. Rotterdam heeft onder andere hierdoor veel te bieden en is geliefd bij kleine, grote, nationale en internationale bedrijven. Veel grote internationale bedrijven zoals Shell en Coca Cola hebben zich hier bijvoorbeeld al gevestigd. Je onderneming zou het bedrijf in dit lijstje kunnen worden, maar dan moet je dus eerst een kantoorruimte huren in Rotterdam

Wat heeft Rotterdam te bieden?
Rotterdam staat bekend om zijn spectaculaire haven, maar de stad heeft ook een prachtig strand. Hier kun je heerlijk wandelen, zwemmen en zonnen of lekker eten in een van de trendy restaurants. Rotterdam is bovendien een van de groenste steden van Nederland. Bezoek enkele van de prachtige parken zoals het Kralingse Bos, Vroesenpark en het Park bij de Euromast. Bezoek de Kubuswoningen, de Erasmusbrug, Rotterdam Centraal Station en de Markthal om de historische en karakteristieke naoorlogse architectuur in je op te nemen. Geniet van een biertje in een van de cafés of ga lekker eten na een lange dag werken en neem de tijd om te ontspannen. Kortom, Rotterdam heeft alles wat je nodig hebt.

Wat zijn de beste kantoorlocaties in Rotterdam?
Rotterdam heeft onder bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte kantoorruimte een sterke positie verworven door de innovatieve uitstraling van de stad. Er zijn meerdere locaties met kantoorpanden in Rotterdam waar je kantoorruimte kunt huren. Huur bijvoorbeeld een kantoor in het centrum, waardoor je je in het bruisende deel van Rotterdam bevindt. Een groot pluspunt is dat je ook nog eens vlakbij het centraal station zit. Een andere mogelijkheid is om kantoorruimte te huren in het stadsdeel Rotterdam Airport, een uitstekende locatie als een goede bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer voor jou een must is. Daarnaast is het Brainpark een zeer gewilde locatie voor kantoorverhuur in Rotterdam. Daarnaast is het ook simpelweg mogelijk om in Capelle aan den IJssel een kantoorruimte te huren.

Waar moet je op letten bij het huren van een kantoor in Rotterdam?
Rotterdam biedt een grote diversiteit aan kantoorvastgoed en werkconcepten. Individuele werkplekken en interactief samenwerken, beide concepten zijn realiseerbaar in deze mooie stad. Heb je al een stadsdeel gekozen als je nieuwe kantoorlocatie? Het is dan belangrijk om te bepalen welke voorzieningen voor jou een must zijn. Zo zou het kunnen dat je beslist wilt dat er parkeerplaatsen aanwezig zijn bij het pand. Mogelijk wil je dat er in het kantoorgebouw ook een receptie zit en wil je graag 24/7 toegang hebben tot het kantoor. Met deze informatie en alle andere voorzieningen waarover je wilt beschikken kun je op zoek gaan naar een geschikte kantoorruimte voor je bedrijf in Rotterdam.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten