Foto: Stockfoto

Benefietconcert in intiem decor

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op zaterdag 9 oktober wordt een benefietconcert georganiseerd voor de Stichting Vrienden van Citykids. Dit huiskamerconcert wordt vanaf 20:15 uur gegeven aan de Lahndal 21.


Het concert wordt gegeven door Louis Noël en Victor Ros Bouche´, twee violisten die internationale bekendheid hebben vergaard. Zij spelen in professionele orkesten en zijn onder de hoede geweest van bekende klassieke musici. Voor 25 euro (of meer) kan een plaats gereserveerd worden voor het intieme vioolconcert. Er is plaats voor 35 gasten. Voor reserveren en meer informatie, bel of app Frans Beskers op 06 2296 0162. 

Citykids is een medisch kinderdagverblijf voor ernstig zieke kinderen in de regio. Om de kinderen ook af en toe iets extra ’s te kunnen geven zorgen de vrienden van CityKids voor extra middelen. Frans Beskers organiseert nu voor het vierde jaar een inzamelingsactie voor de Stichting Vrienden van CityKids, zodat alle kinderen een cadeautje ontvangen met Sinterklaas.

Wilt u of kunt u het concert niet bijwonen, maar wit u dit doel wel steunen? Dit kan door uw bijdrage te storten op rekening NL08 ABNA0433398647, t.n.v. Stichting Vrienden van CityKids. Kijk op https://www.stichtingvriendenvancitykids.nl/ voor meer informatie.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten