<p>&bull; Halve Marathon Capelle gaat door het Schollebos en Hitland.</p>

• Halve Marathon Capelle gaat door het Schollebos en Hitland.

(Foto: Aangeleverd)

Feestelijke Halve Marathon Capelle

  •   keer gelezen

CAPELLE • Op zondag 3 oktober staat de 25e editie van de Halve Marathon Capelle op het programma. Dankzij het jubileum zit er een extra feestelijk tintje aan het hardloopevenement.


Vanaf het Stadsplein bij De Koperwiek starten de lopers voor een mooie route door het Schollebos en Hitland. Er zijn vier afstanden: 30, 21, tien en vijf kilometer, plus een Kids Run voor de jeugd tot twaalf jaar. “Natuurlijk doen we graag wat extra’s bij deze jubileumeditie”, vertellen Rob de Hair en Joop Vermeer, organisatoren van het evenement. “Daarom is het programma uitgebreid met een 30 kilometer loop, zijn er wandeltochten over verschillende afstanden en is er een DJ op het Stadplein voor de sfeer”, aldus Vermeer. 

De organisatie is trots op de mooie 3D-medaille in de vorm van een lauwerkrans. Een echte must-have zoals die hoort bij het jubileum van deze wedstrijd. Er loopt dit jaar een record aantal deelnemers mee. Inschrijven voor de Van Santen Makelaars Halve Marathon Capelle kan echter nog steeds via de website
www.halvemarathoncapelle.nl.

Huub Lakerveld
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten