Afbeelding
Stockfoto 123RF

SVS wint ditmaal in bekertoernooi

Algemeen 134 keer gelezen

CAPELLE • SVS heeft de tweede bekerwedstrijd in de poulefase met 2-0 gewonnen van DoCos.

SVS schoot uit de startblokken en had na twee minuten spelen al een voorsprong te pakken via Julian van der Geest. Verder kabbelde het duel tegen DoCos uit Leiden voort, tot Daymen Rutte de eindstand in minuut 81 op 2-0 bepaalde.

Na twee speelronden staat SVS derde in een poule van vier, met drie punten. De volgende wedstrijd is op zaterdag 18 september tegen EMM’21 uit Roelofarendsveen. Deze pot begint om 12.00 uur.

Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 8 uur geleden
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 8 uur geleden
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws gisteren
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35