Logo ijsselenlekstreek.nl


Foto: MSC

André Zijta nieuwe coördinator Fysiotherapie MSC Capelse Brug

Capelle - André Zijta is de nieuwe coördinator van Fysiotherapie MSC Capelse Brug. Al jaren is hij een vertrouwd gezicht in deze Pluspraktijk en inmiddels is hij dus coördinator van de vestiging aan Rhijnspoor 251 in Capelle aan den IJssel.

Patiënten kunnen met en zonder verwijzing terecht voor de beste kwaliteit fysiotherapeutische zorg. André Zijta: “Onze praktijk heeft bewust gekozen voor aansluiting bij Keurmerk Fysiotherapie. Intervisie met andere praktijken en scholing dragen bij aan de best mogelijke behandeling van patiënten. We scholen niet omdat het verplicht is, maar omdat het een intrinsieke motivatie is. We leveren graag kwaliteit en zorgen daarmee voor het beter functioneren van mensen met een beperking of bepaalde klachten.”

Patiënten kunnen terecht voor algemene fysiotherapeutische en manueel therapeutische behandelmogelijkheden. Daarnaast zijn er specialisaties in huis op het gebied van Schouderklachten, Claudicatio Intermittens (etalagebenen), Parkinson en fysiotherapie bij kanker.

“We doen waar we goed in zijn en zijn ons bewust dat we niet alles kunnen leveren; voor hulp bij kinderfysiotherapie of bijvoorbeeld incontinentieproblematiek verwijzen we u graag door.” Aldus de nieuwe coördinator.

Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol heeft afgelopen zomer voor de vierde maal met succes de Plus Audit van het HCA doorlopen. Daarmee zijn patiënten verzekerd van effectieve behandeling en behoort de praktijk tot het topsegment van de fysiotherapie. Het HCA effectiviteitscertificaat is de hoogste standaard in de gezondheidszorg en slechts 5% van de praktijken in Nederland heeft deze status.

De praktijk is uitstekend bereikbaar en er is ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook met OV goed bereikbaar, want metro- en busstation Capelse Brug ligt op een steenworp afstand.

Contact via 0180 519 001, contact@fysiotherapiemsc.nl of www.fysiotherapiemsc.nl.

Meer berichten


Shopbox