Logo ijsselenlekstreek.nl


De Pubquiz van 't Schooltje wordt gehouden op vrijdag 21 oktober vanaf 20.00 uur. Teams van drie tot vijf deelnemers vanaf 18 jaar kunnen zich inschrijven voor 10 euro per team via info@buurthuis-schooltje.nl of tel. 06-40046727.
De Pubquiz van 't Schooltje wordt gehouden op vrijdag 21 oktober vanaf 20.00 uur. Teams van drie tot vijf deelnemers vanaf 18 jaar kunnen zich inschrijven voor 10 euro per team via info@buurthuis-schooltje.nl of tel. 06-40046727. (Foto: WJ Monsieurs)

Pubquiz voor het goede doel in Capelle!

Capelle - Steun het goede doel: doe mee met de pubquiz voor School of Justice. Op 23 november a.s. organiseert Soroptimist Club Rotterdam een pubquiz om geld in te zamelen voor School for Justice. Met dit geld kan de School for Justice meisjes, die met het geld van de eerdere succesvolle actie Free a Girl uit de kinderprostitutie zijn bevrijd, opleiden tot advocaat of officier van justitie zodat deze meisjes én andere meisjes kunnen helpen én zelf een betere toekomst krijgen. De pubquiz is bij Sportclub Sparta in Capelle aan den IJssel.

Hoe, wat en waar

De pubquiz vindt plaats op donderdag 23 november vanaf 20.00 uur bij Sportclub Sparta in Capelle aan den IJssel. Voor 120 euro krijgen deelnemers een tafel voor maximaal 6 personen en een avond vol plezier. Aanmelden kan via pubquizsoroptimisten@gmail.com. Deelnemers hebben én een leuke avond met elkaar, én steunen hiermee het goede doel.

De Pubquiz

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van 4 a 6 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, etc. Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquizgarant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Zonder gedoe dat mensen “voor gek staan”: je speelt in een team, en je zult zien dat iedereen zijn of haar steentje zal bijdragen in het beantwoorden van de vragen. Kortom, een gezellig avondje uit!

Soroptimist international club Rotterdam

Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes.

Zowel de Pubquizmaster als Sparta werken belangeloos mee aan deze avond.

Meer berichten


Shopbox