Flip Noorman zingt Leonard Cohen in het Isala Theater.
Flip Noorman zingt Leonard Cohen in het Isala Theater. Foto: Lind

Leonard Cohen, John Lennon en meer muziek in Isala

Algemeen 135 keer gelezen

CAPELLE • Heel fijn dat mooie muziek binnenkort weer in het Isala Theater kan klinken. Muziekliefhebbers kunnen voor september en oktober weer kaarten kopen. 

Het Capelse theater verwelkomt natuurlijk Krimpenaar Ed Struijlaart, vriend van het Isala en inmiddels vaste gast in het programma. Verder kunnen fans van Leonard Cohen hun geluk niet op tijdens Flip Noorman zingt Leonard Cohen en is Imagine aan te raden voor John Lennon liefhebbers. Kortom, mooie muziekvoorstellingen om weer echt even te genieten.


Ed Struijlaart neemt het publiek in Alles op rood mee op zijn muzikale reis van de afgelopen tien jaar. In 2010 nam de Krimpenaar een gewaagde beslissing en zette daarmee alles op rood. Nu zoveel jaar later stond hij weer voor dezelfde keuze door corona. Verwacht zaterdag 30 oktober persoonlijke verhalen en mooie muziek van Ed. Flip Noorman brengt zaterdag 2 oktober een ode aan Leonard Cohen met zijn unieke klanken. Bijgestaan door zijn fenomenale begeleidingsband brengt de donkerste stem van Nederland zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand.

Tot slot kan publiek genieten van een memorabele terugblik door Jimmy Coburn op het leven van John Lennon. Jimmy brengt donderdag 14 oktober een bijzonder eerbetoon aan deze geweldige artiest, die medeverantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek. 

Meer muziekvoorstellingen in het Isala

Donderdag 2 september om 12.00 uur begint de verkoop voor de rest van het seizoen en dus nog meer leuke muziekvoorstellingen. Charly Luske en zijn band brengen in Story of Robbie Williams een flitsende show met de bekendste nummers van Robbie Williams. Liever een intieme voorstelling? In Verder neemt Simone Kleinsma het publiek mee in haar levensverhaal waarbij muziek een grote rol speelt. Liefhebbers van klassieke muziek kunnen onder anderen naar de energieke Britse contrabassist Dominic Seldis of naar het Carel Kraayenhof Quartet. Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod van muziekvoorstellingen op www.isalatheater.nl

Margje Kooistra

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 20 uur geleden
• De speurtocht leidt ook langs de houten kunstwerken.
Lentespeurtocht in het Schollebos Nieuws gisteren
• Pianist Roderigo Robles de Medina.
Gruppman Ensemble speelt Surinaamse muziek in Van Cappellenhuis Nieuws 22 apr, 10:33
Afbeelding
Werk aan fietspad Algerabrug: één helft blijft open Nieuws 22 apr, 08:07
Afbeelding
UPDATE - Stroomstoring Schollevaar opgelost Nieuws 21 apr, 11:13
• Speldje als erkenning voor Zeker Digitaal.
Stichting Leergeld kiest ambassadeur als erkenning voor hulp Nieuws 21 apr, 10:00
• Het gemeentehuis van Capelle.
Zeventien sollicitanten voor burgemeestersrol in Capelle Nieuws 19 apr, 16:31
Afbeelding
'Het Nederlandse lied' op het podium in het Isala Theater Nieuws 19 apr, 15:17