Creatief Ouder worden start weer een nieuwe schildercursus.
Creatief Ouder worden start weer een nieuwe schildercursus. (Foto: Aangeleverd)

‘Van Appel tot Picasso’ in Huis van de Wijk Fascinatio

  •   keer gelezen

CAPELLE • Creatief Ouder Worden start op 27 augustus weer met een nieuwe cursus in het Huis van de Wijk Fascinatio. De cursus ‘Van Appel tot Picasso’ bestaat uit vier lessen, de eerste les wordt er met oliepastel een kunstwerk à la Karel Appel gemaakt, de tweede les een surrealistische collage in de stijl van Salvador Dali, de derde les gaan deelnemers met soft pastel een Modigliani portret maken en de vierde les is het thema de roze en blauwe periode van Picasso.


Bij Creatief Ouder Worden is ontmoeten het doel en kunst het middel, beginnelingen en gevorderden werken naast elkaar en iedereen leert van elkaar. De lessen zijn van 10.00 tot 11.30 uur, inloop om 9.30 uur en napraten/evalueren tot 12.00 uur.

Kosten 3 euro per les inclusief materiaal en koffie/thee. Voor degenen die het nog niet aandurven op locatie en/of niet in staat zijn om naar de locatie te komen wordt de cursus ook nog digitaal aangeboden. Naast de lessen in pdf-bestand per mail, kunnen deelnemers de lessen nabespreken via Microsoft Teams, op deze manier ‘ontmoeten’ ze elkaar toch en kunnen de schilders elkaars werk ook zien en van elkaar leren. Ook start per cursus voor de liefhebbers een whatsappgroep waar deelnemers elkaar tips kunnen geven en elkaars werk kunnen bewonderen. Kosten online cursus 1 euro per les.

Aanmelden kan via cow@kunstkringcapelle.nl of 0623103615.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten