Winter-Gruffalo.
Winter-Gruffalo.

Leuk aanbod voor kleintjes in het Isala Theater

  •   keer gelezen

CAPELLE • Bij het Isala Theater kunnen ze niet wachten om de jongste bezoekers weer te verwelkomen en de magie van theater te laten ervaren. Daarom heeft het Capelse theater ook dit jaar weer een mooi aanbod voor de kleintjes. Het prentenboekjesfestival is een bijzondere ervaring voor kinderen. Het avontuur begint als ze de foyer binnen stappen en belanden in een fantasievolle en inspirerende wereld waar ze van alles kunnen beleven. In de grote zaal kunnen de jonge bezoekers samen met hun familie naar Het astronautje en Raad eens hoeveel ik van je hou.


Tijdens Het prentenboekjesfestival: onder de sterren en de maan is zondag 31 oktober in de foyer een heuse prentenboekenstad gebouwd. Een magische wereld vol met aaibare prentenboek figuren en speel- en leesuitdagingen. Daarnaast kunnen kinderen in de sterrenfabriek spellen met sterren van allerlei materialen en de sterrenwachter helpen om deze te verzamelen. In de ochtend om 10.00 en 11.30 uur verwelkomt het Isala met Raad eens hoeveel ik van je hou kinderen vanaf twee jaar. De familievoorstelling is een kleine, intieme voorstelling met poppenspel en muziek. Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar, helemaal tot aan de maan… en terug. In de middag om 13.30 uur kunnen kinderen vanaf vier jaar naar Het astronautje, geïnspireerd op de verhalen van Adré Kuipers. In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet. Beide voorstellingen zijn nu in de verkoop.

Meer familievoorstellingen in het Isala

Nieuwsgierig naar andere familievoorstellingen? Vrijdag 5 november komt Dolfje Weerwolfje naar het Isala Theater. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen deze spannende musical meemaken. Ook zijn er weer verschillende PeuterKleuter Ochtenden. Kinderen van drie tot acht jaar kunnen avonturen meemaken in de Winter-Gruffalo op zondag 19 december. In De Prins van Oranje op zondag 9 januari ervaren jonge theaterbezoekers een spannend theatersprookje van Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer. De allerkleinsten kunnen zondag 8 mei gezellig mee op stap met Gonnie en Gijsje. Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod van familievoorstellingen op www.isalatheater.nl.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten