Foto: door Nubia Navarro (nubikini) via Pexels

Weer op stap met de OpStapBus

  •   keer gelezen

CAPELLE • Na een lange stop vanaf maart 2020 heeft de OpStapBus weer een mooi programma voor september en oktober. Met inachtneming van de RIVM voorschriften durft de stichting het weer aan. De allerbelangrijkste regel is geen corona gerelateerde klachten en in de bus een mondkapje wat neus en mond bedekt.


Het programmateam heeft weer een mooi programma opgesteld voor de maanden september en oktober. De chauffeurs en begeleiders hebben veel zin om er samen met jou een gezellige dag van te maken.

Van rondrit tot rondvaart en alles wat er tussen zit

Het is zoals vanouds een gevarieerd programma geworden. Rondritten over de Veluwe, winkelen onder andere in De Kringloper en winkelpromenades. Bezoek aan het Zuiderzee museum in Enkhuizen, rondvaart in Midden Delftland. Pannenkoeken eten op de Utrechtse Heuvelrug, lunchen bij Geertjeshoeve en een ijsje eten op de ijsboerderij en stadsbezoeken. En er is meer! Het programma brengt je naar alle windstreken van het land. Dus meld je aan en stap op in de OpStapBus.

OpStapBus uitkomst voor ouderen

De stichting OpStap haalt ouderen uit hun isolement door ze mee te nemen voor leuke uitstapjes. Een groep enthousiaste vrijwilligers maakt dit mogelijk. Zij stellen het programma samen, halen de deelnemers thuis op, begeleiden hen tijdens het uitstapje en zij brengen de deelnemers weer veilig thuis. Per uitstapje wordt een eigen bijdrage gevraagd. In de prijs is eventueel entree, een kopje koffie of thee en soms ook een lunch of diner inbegrepen. Kijk voor het hele programma op www.opstapbuscapelle.nl. Of bel naar stichting OpStap, 06 12976723 of 06 30205685

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten