Foto: Janneke Boogaard

Inschrijven voor BinnenKijken bij Bedrijven

  •   keer gelezen

CAPELLE A/D IJSSEL • Van 25 tot en met 29 oktober kunnen bedrijven weer hun deuren openen voor werkzoekenden en stagiairs. 


BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is hét event waar werkgevers op een laagdrempelige manier potentiële werknemers kunnen ontmoeten. De inschrijving voor bedrijven is nu geopend: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie

BKBB is een voortzetting van Kom Binnen Bij Bedrijven en wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt Midden-Holland (WSP) in nauwe samenwerking met de gemeenten in de arbeidsregio: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Tijdens de actieweek zetten bedrijven en organisaties in de regio hun deuren open voor binnenkijkers: mensen die een nieuwe baan willen, een carrièreswitch willen maken, een werkervaringsplek zoeken of stage willen lopen. Potentiële werknemers krijgen zo een goed beeld van de werkgelegenheid in de regio en van hun mogelijkheden bij een specifiek bedrijf. En werkgevers maken op een laagdrempelige manier kennis met potentiële werknemers en vinden zo (toekomstig) personeel. 

Inschrijven kan via: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten