Woensdag 16 november gaat het Huis van de Sint weer open in de Koperwiek! foto: Jan van der Arend
Woensdag 16 november gaat het Huis van de Sint weer open in de Koperwiek! foto: Jan van der Arend (Foto: )

Het Huis van Sinterklaas in De Koperwiek

  •   keer gelezen

CAPELLE - Op woensdag 16 november wordt ‘Het Huis van Sinterklaas’ in winkelcentrum de Koperwiek om 13.00 uur feestelijk geopend door wethouder Eric Faassen. Bezoekers van de Koperwiek kunnen tot en met zaterdag 3 december iedere zaterdag, woensdag en op een koopzondag een bezoek brengen aan de Sint en zijn pieten. Dit jaar is de tweede keer dat ‘Het Huis van Sinterklaas’ naar Capelle aan den IJssel komt. Tijdens de openingstijden zijn er diverse (gratis) activiteiten.
Zo zal een voormalige winkelunit worden ingericht als Pepernotenbakkerij, mogen kinderen hun schoenwens opschrijven op Sint’s Verlanglijst en kunnen bezoekers het paard van Sinterklaas aaien bij Amerigo’s Stal. Voor alle opdrachten verdienen kinderen een stempel op hun pietendiploma. Na afloop kunnen bezoekers het diploma laten ondertekenen door de Sint in Het Huis van Sinterklaas.
De pietendiploma’s kunnen vanaf heden gratis worden afgehaald bij de lokale ondernemers in de Koperwiek en zijn tijdens opening ook af te halen bij ‘Het Huis van Sinterklaas’.
 


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan