Foto:

Nieuw schoolplein!

  •   keer gelezen

CAPELLE - Vorige week werd het nieuwe schoolplein in Fascinatio officieel geopend. Alle kinderen samen vierden een mooi feestje. Het eerst nogal saaie plein is mede met financiële steun van de gemeente Capelle aan den IJssel aangepast. Nu is het een fascinerende speelplaats met speeltoestellen, een klimwand een tafeltennistafel en een verkeersplein.


Het nieuwe schoolplein is een feit, hoera! De gemeente Capelle aan den IJssel heeft zich enorm ingespannen om dit samen met de drie scholen, de Vijfster, de Wonderwind en de Ontmoeting en de IJsselkids die hier allen van gebruik maken tot een succes te maken.

Het ontwerp is tot stand gekomen door het inventariseren van de wensen van zowel de teamleden, de leerlingen en Sportief Capelle. Tevens is rekening gehouden met de wijkfeesten die op het plein worden gegeven. Drie aanbieders hebben een ontwerp gemaakt. Deze ontwerpen zijn gedeeld met de ouders en de kinderen. Zij maakten samen de keuze voor het winnende ontwerp.

Buurtcoach Novita Metz: “Buurtkracht heeft vooral meegedacht over de mogelijkheden voor sponsering voor het aanschaffen van de speeltoestellen. Daarnaast is dit een mooie voorbeeld van hoe samen met alle (wijk)partners op een positieve manier is samengewerkt.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten