Cursus Mindfulness in januari 2017

  •   keer gelezen


Capelle aan den IJssel - In januari start er weer een cursus Mindfulness in Capelle aan den IJssel.


Mindfulness trainer Henk de Berg: “Mindfulness gaat over een manier van leven waarbij je meer open en bewuster in het leven gaat staan. Het staat voor gerichte aandacht. Ook kan mindfulness helpen bij stress, burn-out, overmatig piekeren, angsten, pijn en verkrijgen van meer energie.”


“Mindfulness betekent dat je je aandacht doelbewust richt op je ervaring in dit moment, zonder hierover te oordelen.” Dat zegt trainer voor mindfulness Henk de Berg.


Henk de Berg is sinds maart 2016 gecertificeerd trainer voor mindfulness. Hiervoor was hij verpleegkundig en IT consultant. Nadat hij zelf de cursus mindfulness had gedaan, was er een te- rugkerend thema om met mindfulness wat te gaan doen. Hij volgde de cursus Mindfulness trainer die hij in maart met succes heeft afgerond. Sinds maart 2016 geeft hij Mindfulness cursussen in Capelle aan den IJssel bij Mountain Mind. Een cursus Mindfulness duurt 8 weken. 1 x per week is er een training van ongeveer 2,5 uur, waarna de cursist zelf aan de slag kan met het aangeboden cursus materiaal. Voorafgaand aan de cursus vindt er een intake gesprek plaats, zodat er alvast even kennis kunnen maken. Er is ook een stilte dag of avond deze staan op de website vermeld. Deze wordt samen met de andere cursisten gedaan. De eerst volgende cursussen starten op 16 & 19 januari 2017. Voor meer informatie over mindfulness kijk dan even op www.mountainmind.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan