Foto:

Wethouder Hartnagel geeft startsein actie LINDA.foundation

  •   keer gelezen

CAPELLE - Met een draai aan het ‘Rad van Fortuin’ gaf wethouder Ans Hartnagel vandaag het startsein voor de actie van de LINDA.foundation. De komende week is de LINDA.foundation met een kiosk aanwezig in winkelcentrum De Koperwiek om zo geld op te halen voor gezinnen in financiële nood.


Wethouder Hartnagel riep iedereen op om mee te doen: “Het is een prachtig initiatief. Ik ben heel blij dat de LINDA.foundation en Wereldhave ook dit jaar deze actie weer organiseren. Helemaal omdat alle opbrengsten echt naar Capelse gezinnen gaan die het financieel moeilijker hebben. Zo kunnen we er met elkaar voor zorgen dat zij tijdens de feestdagen een extraatje krijgen.” Bezoekers van De Koperwiek kunnen tot en met 4 december een bijdrage leveren. Draai tegen een kleine bijdrage aan het Rad van Fortuin of koop een boek. Voor kinderen is er een kleurwedstrijd.

De LINDA.foundation organiseert de actie, samen met Wereldhave, nu voor het derde jaar. Daarnaast doen er wel 25 ondernemers uit De Koperwiek mee. Naast Capelle wordt de actie in negen andere winkelcentra in Nederland gehouden. (foto: pr)

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan