Goud voor Oud van 28 oktober. (foto: pr)
Goud voor Oud van 28 oktober. (foto: pr) (Foto: )

Goud voor Oud gaat door!

  •   keer gelezen

De maandelijkse ontmoetingsactiviteit Goud voor Oud gaat door! De handtekeningenactie van ouderen heeft geholpen. Goud voor Oud vindt plaats iedere derde vrijdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur in De Vijverhof, Reigerlaan 251. De eerste keer is op vrijdag 20 januari aanstaande. Ouderen zijn van harte welkom.


CAPELLE - Goud voor Oud gaat door en wordt verder verzorgd door De Vijverhof. De Vijverhof heeft leuke vrijwilligers gevonden die de activiteit met veel plezier willen doorzetten. Vrijdag 25 november jl. waren Astrid Keerveld en Mina Yilmaz voor de laatste keer gastvrouwen van deze gezellige activiteit. In plaats van een presentatie werd het bekende spel ‘Ik hou van Holland’ gespeeld met de bezoekers. Bekende spelletjes werden gedaan zoals ‘geen ja, geen nee en geen eeeuuuh’, maar ook het ‘spellingsspel’ werd gedaan. Het leukste was misschien wel het kaasgooien. Tijdens dit spel werd de topografisch kennis van Nederland getest. De quiz ging over het hele verloop van de activiteit Goud voor Oud. Tijdens de quiz werden vragen gesteld over de eerdere edities van de activiteit.

Astrid Keerveld: ‘Namens Buurtkracht wil ik de vaste vrijwilligers van Goud voor Oud bedanken. Mede door hun hulp was Goud voor Oud altijd en gezellige bruisende activiteit. Ria Romein, Anneke en Peter Meulenkamp bedankt voor jullie fantastische inzet. Mijn dank gaat ook uit naar ouderencoach Mina Yilmaz, haar dienstverband wordt helaas beëindigd eind dit jaar. Buurtkracht bedankt De Vijverhof voor de prettige samenwerking en hun gastvrijheid.’

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan