Foto:

Naychelene Nisia is wijksporter van de maand november!

  •   keer gelezen

Naychelene Nisia is wijksporter van de maand november geworden! Gefeliciteerd Naychelene!


Naychelene is 9 jaar en komt al meer dan een jaar trouw naar de wijksport in de wijk Schollevaar, op het trapveld of in gymzaal het Louvre. Zij komt iedere vrijdag samen met haar zus en af en toe met zusje.

Grote zus Nabielenne en goede vriendin Lientje zijn vorig jaar al een keer wijksporter van de maand geworden. Vanaf dat moment was Naychelene erop gebrand om hetzelfde te bereiken en de titel binnen te slepen.

Voetballen is wat zij het liefste doet. Ze speelt zelf in de E5 van SVS. ‘’En als er niet gevoetbald wordt, dan vind ik ‘iemand is hem niemand is hem’ heel leuk. Of trefbal!’’

Voor alle andere deelnemers van de wijksport heeft ze een goede tip om ook wijksporter van de maand te worden. ‘’Altijd goed je best doen, alles is leuk als je goed meedoet. En als je goed mee doet kan je goed leren sporten!’’

Naychelene wint niet alleen de titel ‘wijksporter van de maand’, maar ook de Sportief Capelle sporttas met leuke gadgets erin. Zoals een kortingsbon voor een verjaardagsfeestje bij Sportief Capelle.

Wil jij ook Wijksporter van de maand worden? Kom dan naar de wijksport activiteiten van Sportief Capelle. Kijk op www.sportiefcapelle.nl voor meer informatie.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan