foto:pr
foto:pr (Foto: )

Start van een sportief 2017

  •   keer gelezen

CAPELLE - In beweging zijn, een gezellige sfeer en het ontmoeten van mensen vormen een mooie combinatie tijdens de Sportieve Jaargetijden. Werken aan lichaam en geest? In de maanden januari en februari kunt u weer volop kennismaken met diverse sport- en beweegactiviteiten.
Schrijf u dus snel in voor één of meerdere activiteiten van de Sportieve Winter en maak kennis met leuke sport- en beweegactiviteiten!


Ga fit en vitaal door het leven, train lichaam en geest met yoga. Vindt u het leuk om op muziek te bewegen, dan is lijndansen misschien wel iets voor u. Daarnaast kunt u ook bewegen tijdens de les Keep Fit 55+. Deze les bestaat uit spierversterkende oefeningen in combinatie met training van de elasticiteit. Of houdt u meer van wandelen en bent u gek op erwtensoep? Dan kunt u deelnemen aan de Sportieve Winterse wandeling met als afsluiting een lekkere kom snert.

Meedoen aan de activiteiten kosten € 3,- per keer en is voor iedereen mogelijk. Wilt u meedoen aan één activiteit of juist meer activiteiten uitproberen? Het kan allemaal! Sportervaring is geen vereiste om deel te nemen. De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Na afloop van iedere les is er de mogelijkheid om samen met de andere deelnemers een kopje koffie of thee te drinken.

Het programma van Sportieve Winter 55+ staat op www.sportiefcapelle.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportief Capelle via 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten