foto:pr
foto:pr

Start van een sportief 2017

27 dec, 18:50 Algemeen 0 keer gelezen

CAPELLE - In beweging zijn, een gezellige sfeer en het ontmoeten van mensen vormen een mooie combinatie tijdens de Sportieve Jaargetijden. Werken aan lichaam en geest? In de maanden januari en februari kunt u weer volop kennismaken met diverse sport- en beweegactiviteiten.
Schrijf u dus snel in voor één of meerdere activiteiten van de Sportieve Winter en maak kennis met leuke sport- en beweegactiviteiten!

Ga fit en vitaal door het leven, train lichaam en geest met yoga. Vindt u het leuk om op muziek te bewegen, dan is lijndansen misschien wel iets voor u. Daarnaast kunt u ook bewegen tijdens de les Keep Fit 55+. Deze les bestaat uit spierversterkende oefeningen in combinatie met training van de elasticiteit. Of houdt u meer van wandelen en bent u gek op erwtensoep? Dan kunt u deelnemen aan de Sportieve Winterse wandeling met als afsluiting een lekkere kom snert.

Meedoen aan de activiteiten kosten € 3,- per keer en is voor iedereen mogelijk. Wilt u meedoen aan één activiteit of juist meer activiteiten uitproberen? Het kan allemaal! Sportervaring is geen vereiste om deel te nemen. De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Na afloop van iedere les is er de mogelijkheid om samen met de andere deelnemers een kopje koffie of thee te drinken.

Het programma van Sportieve Winter 55+ staat op www.sportiefcapelle.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportief Capelle via 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Aquabubbel tijdens recreatief zwemmen Algemeen 12 aug, 13:10
Afbeelding
Vaccinatielocatie IJsselland sluit deuren Algemeen 12 aug, 09:36
Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 12 aug, 09:15
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10