foto: Frank de Roo
foto: Frank de Roo

Eerste bijeenkomst als Welzijn Capelle

Algemeen 75 keer gelezen

Op woensdag 19 januari jl. kwamen alle medewerkers en vrijwilligers van de gloednieuwe stichting Welzijn Capelle bijeen in Dance World. Met de bijeenkomst werd gevierd dat Buurtkracht, het Eropaf-team, Buurtmoeders, cliëntondersteuners van MEE, medewerkers van Vluchtelingenwelzijn en alle vrijwilligers die hen ondersteunen per 1 januari jl. onderdeel uitmaken van de stichting.

CAPELLE - De bijeenkomst werd georganiseerd door de werkgroep ‘Samen Verder’, een groep medewerkers van Welzijn Capelle. Zij kregen de taak twee bijeenkomsten te organiseren waar nieuwe collega’s elkaar beter leerden kennen. Interim directeur Paul Roessen heette iedereen van harte welkom bij stichting Welzijn Capelle en proostte op een mooi en gezond 2017: “We hebben een moeilijke boodschap te verkondigen. Iedereen moet weten dat er niets verandert voor Capellenaren. Daarnaast moet iedereen weten dat wij samen verder gaan als nieuwe organisatie.”

Meer dan 200 vrijwilligers
Welzijn Capelle werkt met meer dan 200 vrijwilligers: de vrijwilligers van Buurtbemiddeling, het VrijwilligersInformatiePunt, CAPSLOC, Talenthouse Knop Op en ‘t Pleintje, de Wijkwinkels, Huizen van de Wijk, Administratiecafés, zorgvrijwilligers, mantelzorgvrijwilligers, seniorenvoorlichters, fotografen, helpende handen en vrijwilligers van de wijkteams (zoals het internetcafé), vrijwilligers van de buurtmoeders, Vluchtelingenwelzijn en de OpStapBus. Tijdens de bijeenkomst werden zij bedankt voor hun inzet.

Tijdens de bijeenkomst was een fotograaf aanwezig zodat alle collega’s en vrijwilligers met nieuwe en al bekende gezichten met elkaar op de foto konden. Met de quiz ‘Wie kent Capelle?’ werd de kennis over Capelle aan den IJssel op de proef gesteld. De winnaar kreeg een Royal High Tea voor twee personen bij restaurant De Bank. Ook was er een loterij voor vrijwilligers en stagiaires waarmee een dinerbon te winnen viel. Beide prijzen zijn in de wacht gesleept door vrijwilligers.
(foto: Frank de Roo)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws gisteren
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 24 apr, 11:50
Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 24 apr, 09:46
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 24 apr, 09:06
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55