Afbeelding

Gezocht: Leuke luitjes uit Capelle

Algemeen 41 keer gelezen

Wie wil er mee? Iedereen heeft zijn eigen hobby’s, maar het is gezelliger om dat met een leeftijdsgenoot te doen. En die zijn vaak dichterbij dan je denkt. Op www.leukeluitjes.nl vind je leuke luitjes die ook willen wandelen, fietsen, handwerken, naar het museum of samen eten. Begin het nieuwe jaar goed, meld je aan en ga mee!

Wat is www.leukeluitjes.nl?

Op www.leukeluitjes.nl kun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij. Daar zie je dat er buurtgenoten zijn met dezelfde hobby’s als jij. Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Je bent echt niet de enige die graag wandelt, handwerkt, koffie drinkt of naar een concert gaat. En samen is vaak toch leuker?

Hoe werkt het?

Zo eenvoudig als mogelijk. Aanmelden is gratis. We hebben natuurlijk wel je postcode en je emailadres nodig. En vergeet je hobby niet in te vullen. De postcode is nodig om te bekijken wie er dichtbij woont. En je emailadres is belangrijk om contact met de ander te leggen. Mensen met dezelfde interesse die bij elkaar in de buurt wonen, krijgen namelijk elkaars e-mailadres om contact te leggen. Je houdt natuurlijk zelf de regie en kunt zelf bepalen of en wanneer je samen iets leuks gaat doen.

Nieuw Initiatief

Een van de oprichters is Ronald Scheffer (Oosterbeek) : “Ik hou zelf heel erg van gezelligheid en gun dat anderen ook zeer. Jongeren vinden elkaar via internet, maar voor 60-plussers zijn die apps niet zo geschikt. Juist voor 60-plussers is www.leukeluitjes.nl opgericht. Deze website is simpel, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. We hopen veel mensen blij te kunnen maken met nieuwe uitjes! De eerste aanmeldingen stromen binnen. Ik zoek vooral mensen die willen fietsen, wandelen, handwerken, culturele uitstapjes of samen iets eten of drinken. Bij ons vind je die buurtgenoot voor leuke uitjes!”

Wat vind jij leuk? Kaarten, fietsen, wandelen, fotograferen, samen iets drinken, samen eten, naar theater of museum. Het is allemaal welkom. Laat het ons weten en meld je aan! Dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 6 uur geleden
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 7 uur geleden
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws gisteren
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws gisteren
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35