Afbeelding

Mooie felicitatie van burgemeester Peter Oskam

9 feb, 16:25 Algemeen 0 keer gelezen

Ook de Capelse burgemeester Peter Oskam feliciteert de IJssel en Lekstreek met het 90-jarig bestaan: “Een fantastische prestatie!”

Capelle - Burgemeester Oskam: “Uiteraard lees ik elke week de IJssel en Lekstreek. En ik niet alleen. Want de IJssel en Lekstreek is een heel belangrijke bron van nieuws en informatie voor Capelle. En dat al 90 jaar! De krant is gratis, voor iedereen toegankelijk en biedt Capellenaren de mogelijkheid om op de hoogte te blijven over wat er speelt in hun stad. Dat is een geweldige prestatie en een felicitatie waard!”


“Als burgemeester kom ik bij veel Capellenaren over de vloer, bijvoorbeeld bij 100-jarigen of 60-, 65- of 70-jarige huwelijken. Tijdens die bezoeken merk ik dat de krant een begrip is in Capelle. Alhoewel we een verschuiving van papier naar digitaal zien en mensen steeds vaker het nieuws online lezen, zie ik de papieren IJssel en Lekstreek bij vele Capellenaren op de salontafel liggen. De krant is echt onderdeel van de Capelse samenleving.”
“Ik vind het goed om te zien dat de IJssel en Lekstreek zich blijft ontwikkelen. Nog niet zo lang geleden zijn zij bijvoorbeeld overgestapt op een nieuwe, frisse huisstijl. Erg prettig leesbaar. Ik hoop dat de ontwikkeling doorgaat en we nog vele jaren mogen genieten van deze krant. Echt iets om trots op te zijn!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Inschrijven Ronde van West nog steeds mogelijk Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Repeteren voor swingende sing-in Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Expositie Oekraïense kunstenares Marina Yasinevich in Rivium Kiosk Algemeen 7 aug, 12:00
Afbeelding
Watervallei niet drooggelegd; jonge bomen krijgen extra water Algemeen 5 aug, 16:00
Afbeelding
Steeds meer minibiebs in Capels straatbeeld Algemeen 5 aug, 13:30
Afbeelding
Leverancier van Havensteder getroffen door cyberaanval Algemeen 5 aug, 11:00
Afbeelding
Duo-fiets van de Roo onthuld Algemeen 5 aug, 09:15
Afbeelding
Goud voor Oud in de Rozenburcht Algemeen 4 aug, 17:05