Wie helpt mee om activiteiten voor Capelse meiden te organiseren? Meld je nu aan!
Wie helpt mee om activiteiten voor Capelse meiden te organiseren? Meld je nu aan! (Foto: Welzijn Capelle)

Meidenwerk zoekt enthousiaste vrijwilligers

  •   keer gelezen

“Voor meiden van 12 tot en met 15 jaar vinden op steeds meer plaatsen in Capelle leuke en interessante bijeenkomsten plaats!”, aldus jongerencoach Zandia Edhie Hoessein. “Om bijeenkomsten te begeleiden, zoeken we enthousiaste, zelfstandige en initiatiefrijke vrijwilligers. Dus heb je affiniteit met meiden en ervaring met groepen? Neem dan contact op!”


CAPELLE - In CAPSLOC en in de wijken ‘s Gravenland, Schollevaar, Schenkel en Oostgaarde besteedt het meidenwerk wekelijks aandacht aan thema’s zoals zelfbeeld, sociale omgeving, talenten en maatschappij en lichamelijkheid en seksualiteit. Het jongerenwerk, vrijwilligers en de meiden werken de thema’s uit in laagdrempelige activiteiten.

Team

Zandia Edhie Hoessein legt uit wat het vrijwilligerswerk inhoudt: “Als vrijwilliger leg je relaties met Capelse meiden van 12 tot en met 15 jaar, waarmee je leuke activiteiten organiseert. Je bent onderdeel van een team waarin je gecoacht en geïnspireerd wordt. Er worden cursussen aangeboden met betrekking tot het meidenwerk en je draagt bij aan de ontwikkeling van de meiden. We zoeken vrouwen vanaf 18 jaar. Geïnteresseerden kunnen contact met mij opnemen via telefoonnummer 06 – 250 97 245 of mail naar z.edhiehoessein@welzijncapelle.nu. Kijk voor meer informatie en de vacature ook op www.welzijncapelle.nu/vrijwilligers.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten