Foto:

Themaweek Krav Maga; geweldige kennismaking zelfverdediging!

  •   keer gelezen

De themaweek Krav Maga van Sportief Capelle is afgelopen. Wat hebben veel kinderen afgelopen week genoten van deze vorm van zelfverdediging!


Tijdens de wijksport organiseert Sportief Capelle regelmatig themaweken, in samenwerking met sportaanbieders. Deze keer samen met sportschool HSW. De hele week was er de mogelijkheid om gratis kennis te maken met deze nieuwe vorm van zelfverdediging; ‘Krav Maga’.

Dat klonk voor de meeste kinderen nog wat onbekend, maar daar is nu verandering in gekomen! De enthousiaste Krav Maga instructeur van HSW verzorgde de introlessen met passie. Verschillende zelfverdedigingstechnieken werden aangeleerd, voor als je bijvoorbeeld op straat aangevallen zou worden.

‘Hand Defense, Hookpunch, Kick(s)’; de deelnemers draaien er hun hand niet meer voor om! Er werd actief geoefend. Na afloop enthousiaste gezichten en blije kinderen. Vooral de trap- en stootoefeningen van Krav Maga waren erg leuk om te doen.

Sportief Capelle organiseert elke week gratis wijksport activiteiten voor kinderen in de wijk. Kinderen kunnen kennis maken met diverse sporten. Kijk op de website van Sportief Capelle of we ook bij jou in de wijk staan!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten