Foto:

BEVRIJDINGSCONCERT MET MUSICAL SOUVENIR OP 5 MEI

  •   keer gelezen

Capelle a/d IJssel – Op vrijdag 5 mei is er ook dit jaar een Bevrijdingsconcert in de Pauluskerk in Capelle aan den IJssel. Het thema is “muzikale helden”.


Vrijdagavond 5 mei om 20.00 uur geeft het Capelse orkest Musical Souvenir onder leiding van dirigent Jim Roodnat een Bevrijdingsconcert in de Pauluskerk aan de Merellaan 352 in Capelle aan den IJssel. Het Bevrijdingsconcert komt tot stand in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel, Musical Souvenir en de Pauluskerk. Het belooft weer een bijzonder concert te worden met een mooi programma waarin de klassieker We’ll meet Again niet zal ontbreken. Vanuit de kernwoorden heroïsch, held/antiheld, mannelijk, en oorlogen van de toekomst is het muziekprogramma tot stand gekomen. Musical Souvenir zal de bezoekers verrassen met muziek die hen verbindt, hun muzikale helden. Stadsdichter Miranda de Haan zal ook dit jaar een gedicht voordragen in het teken van Bevrijding.

Musical Souvenir is binnen Capelle aan den IJssel een representatieve vereniging, die meedraait in het culturele leven. Het orkest in Metropole-orkestbezetting speelt vooral musical- en filmmuziek. De ca. 40 leden zijn amateurmuzikanten, die veel plezier beleven aan het gezamenlijk musiceren en die kwaliteit vooropstellen. Pauline Oskam, echtgenote van Burgemeester Peter Oskam, is Beschermvrouw van Musical Souvenir en uiteraard speciaal genodigde.

Om het concert voor iedereen toegankelijk te maken, is de toegang gratis.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten