Afbeelding

Koren in actie voor Make-A-Wish

18 mrt, 14:40 Algemeen 0 keer gelezen

Het is alweer de 6e editie van het geslaagde benefiet korenfestival Voices4life. Oorspronkelijk begonnen in de Romeijnshof, maar sinds 2014 verhuisd naar het Isala theater in Capelle ad IJssel. Elk jaar staat een ander goed doel centraal. Dit jaar zetten 18 enthousiaste koren zich in voor Make-A-Wish, een stichting die sinds 1989 de liefste wensen vervult van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. Met Voices4life dragen we daar graag een steentje aan bij. De deelnemende koren ontplooien voorafgaande aan het festival allerlei geweldige initiatieven om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Op zaterdag 1 april vindt het hoogtepunt plaats: optredens van alle koren en de uitreiking van de cheque. Het programma ziet er weer veelbelovend uit. Het altijd gezellige festival opent om 11.00 uur met een centrale opwarming door een bekende koorcoach, Petra Andriessen. Zij zorgt ervoor dat de koorleden en het publiek met veel inspiratie en energie de dag gaan beleven. Daarna volgen de 18 koren met hun eigen minutes of fame. De deuren van het Isala theater in Capelle ad IJssel zijn vanaf 10.30 uur open voor publiek en sluiten weer om 23.00 uur. Van de entreeprijs gaat de helft naar het goede doel. Uiteraard hoopt de organisator, popkoor O Jee uit Rotterdam, dat er aan het einde van de avond een mooi bedrag op de cheque voor Make-A-Wish staat.

Kaartjes voor Voices4Life zijn te bestellen via voices4life.festival@gmail.com of telefoon 0636202968 (buiten kantooruren). Meer informatie: www.voices4life.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen gisteren
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30