Afbeelding

Sanne (17) staat in de finale voor de knapste tiener

Algemeen 40 keer gelezen

Dit is Sanne de Kramer (17) uit Capelle aan den IJssel en Sanne is een van de 18 knapste tieners van Zuid-Holland. Aanstaande zaterdag 25 maart staat ze in de finale om de titel: Miss teen Zuid-Holland!

,Capelle aan den IJssel - Sanne: “Dit hele avontuur begon toen een vriendin van mij zonder dat ik het wist me had opgegeven voor de Miss Teen of Zuid-Holland verkiezing. Tot mijn grote schrik kreeg ik op een dag een mailtje dat ik was geselecteerd voor de castingdag. Wij hebben onwijs veel voorpret gehad omdat ik eerst dacht dat het niks voor mij was. Maar toch werd ik nieuwsgierig en ging ik samen met mijn moeder en een vriendin van haar daarheen. Toen ik daar aankwam zonder make-up en in mijn joggingbroek, schrok ik nog veel harder omdat alle meiden al mooi in hun jurkjes en hakken binnen kwamen. Ik kreeg een nummertje en ben gelijk naar het toilet gerend om mij op te tutten. Na de voorstelronde, volgde de tweede ronde, de bikinironde. Tot mijn grote verbazing ging ik door! De derde ronde was de vragenronde. We kregen een Engelse vraag die we moesten beantwoorden in het Engels. En weer zat ik er bij. Ik was dolblij dat ik was geselecteerd voor de finale! De afgelopen weken hebben we veel leuke dingen gedaan: Een dag naar de hoofdsponsor Mariska O in Capelle aan den IJssel voor een beautymiddag en natuurlijk de trainingsdagen, want de finale moet wel een topshow worden! We hebben veel geoefend en ik heb een supermooie jurk gekocht!”
De finale vindt 25 maart plaats in het World Wings hotel bij Rotterdam AirPort. Sanne: “Ik vind de verkiezing een superleuke ervaring en hoop verder te komen en misschien wel internationaal Nederland te mogen vertegenwoordigen als miss teen of the Netherlands! Maar eerst moet ik mijn best doen om de titel miss teen of Zuid-Holland te winnen, want het zijn allemaal super leuke meiden. We kunnen het goed met elkaar vinden en we maken ook echt lol. En ik hoop mijn titel ooit te mogen gebruiken voor goede doelen zoals Free a Girl en de Sunday foundation omdat ik van huis uit en door m’n vaders werk van jongs af aan heb meegekregen dat als je het geluk hebt om bekend te worden dat je daar ook echt iets goeds mee kan toevoegen aan de wereld.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 19 uur geleden
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws gisteren
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15
• Saviël Armand wil zich blijven ontwikkelen als zwemmer.
'Laatbloeier' Saviël Armand: zwemsprinter met stapsgewijze doelen Sport 26 mrt, 16:30
Afbeelding
Wisselstrook Algerabrug tijdelijk dicht van 26 op 27 maart Nieuws 26 mrt, 14:20
Afbeelding
Fractie Capels Bewoners Belang officieel opgesplitst Nieuws 26 mrt, 12:06