Afbeelding

Boy: mooie, speelse zwarte prins

Algemeen 41 keer gelezen

In samenwerking met Dierenopvang Krimpen plaatst de IJssel- en Lekstreek elke week een dier op de site en in de krant. Deze week de zwarte speelse prins Boy.


CAPELLE/KRIMPEN - Hoi ik ben Boy, zoals mijn naam al zegt ben ik een jongen! Ik ben 1 jaar en 7 maanden oud, en ik ben in het asiel gekomen omdat ik af en toe moeite heb met grenzen qua spelen. Ook omdat ik een huis met tuintje zoek, alleen maar binnen zijn dat is mij te saai. Het was wel een hele schok voor mij, ineens een andere ruimte en heel veel nieuwe geluiden en geuren. Ik moest hier echt even wennen. Maar nu ben ik helemaal gewend. Ik ben op zoek naar een huis met een tuintje waar ik de vogels van heel dichtbij kan observeren, ook zie ik muizen lopen, en de vlinders vliegen. Door al dit observeer werk, en af en toe doe ik een poging om wat te vangen, ben ik volgens de verzorgers al wat rustiger geworden qua karakter. Alhoewel ik volgens hen nooit helemaal leer waar de grenzen liggen met spelletjes. Nou moet ik wel verklappen dat ik de gevangen diertjes nooit zou op eten, ik heb namelijk wat gevoelige darmen, en daarvoor krijg ik mijn eigen speciale voer (royal canin sensitivity). En met dit voer heb ik helemaal geen last, dus ik ga hiermee natuurlijk geen risico nemen. En dit voer is niet duurder dan ander voer. Ik hoef in ieder geval geen extra snoepjes. Ik kan je laten zien hoe ik met de voerpuzzel om kan gaan, als de beste ben ik kampioen puzzelen.
Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje, en ik wil heel graag een huisje met rustige grote mensen die mij fijn aandacht en massages kunnen geven, maar die ook weten wanneer ik er genoeg van heb.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl. Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden. Vergeet ook niet duidelijk te vermelden hoe wij jou het beste telefonisch kunnen bereiken. Dank voor je begrip!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws gisteren
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35
• De speurtocht leidt ook langs de houten kunstwerken.
Lentespeurtocht in het Schollebos Nieuws 22 apr, 13:06
• Pianist Roderigo Robles de Medina.
Gruppman Ensemble speelt Surinaamse muziek in Van Cappellenhuis Nieuws 22 apr, 10:33