Foto:

Start van vol en divers seizoen in CAPSLOC

  •   keer gelezen

Capelle - De zomervakantie is voorbij en CAPSLOC knalt keihard de komende maanden in met een vol en vooral divers programma. “CAPSLOC is een plek voor iedereen en van iedereen”, aldus Artistiek Leider en programmeur Desiree Bellaard. “Die diversiteit zie je natuurlijk terug in ons programma!”


Trance, house, hiphop, rock, metal, hardcore en soul. Het komt allemaal voorbij. Het Pacific festival Tihalo biedt in inkijkje in de rijke cultuur van de Molukse en Pacifische eilanden. Rolling Stones fans vieren in december de verjaardag van Keith Richards en Rotterdamse diva Lattéy da Costa tovert CAPSLOC om tot het meest open-minded plekje in Capelle tijdens de eerste editie van POES!

Hip Hop Hooray!

Hiphopliefhebbers zijn bij CAPSLOC altijd aan het juiste adres. Op 28 oktober neemt veelzijdig entertainer en Engelstalig rapartiest Josimar Gomes zijn vrienden mee het podium op tijdens ‘Josimar Gomes & Friends’. Ook CadyBarz begint weer vanaf augustus. Hét platform voor raptalent in Capelle waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Volg de workshop van Chris Blok, doe mee aan de open mic en battle voor je eigen video. In september en november staan maar liefst twee edities van Basement Battles in de planning. Hier komen dansers en rappers bij elkaar voor een old school battle.

Oude bekenden

De oude bekenden staan weer bij CAPSLOC aan de bar. Muziekcafé Plaatjes met Paul rockt tot december verder. Schrijverscafé sPEAK geeft dit seizoen het podium aan schrijvers, dichters, songwriters, columnisten en woordkunstenaars. Het bekende sPIN DJ Café heeft deze zomer nieuwe vrienden gemaakt. Tijdens de xL edities nodigt CAPSLOC drie keer een bekende dj uit om een masterclass te geven. Ook gaat Trance Acadamy van start. Hier kan jong dj-talent muziek delen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten